Afspraak – Lelystad

Afspraak

Bij tandartsenpraktijk Voorbraak & Macville kunt u terecht op afspraak. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Afspraak annuleren

Een afspraak annuleren kan kosteloos indien u uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling telefonisch afmeldt. Indien u niet in staat bent om de afspraak tijdig af te melden of u bent niet aanwezig op de gemaakte afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

Kunt u de afspraak op maandag niet nakomen, dan dient u deze op de vrijdag voorafgaand uiterlijk voor 10:00 uur te annuleren.

Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak of te laat afzeggen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor om u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.

Afspraakherinnering

Om te voorkomen dat u uw afspraak vergeet, sturen wij van tevoren een e-mail met een afspraakherinnering. Wilt u deze herinnering ook ontvangen? Zorg er dan voor dat uw e-mailadres bij ons bekend is. Tevens sturen wij een dag van te voren een sms- bericht.

Wilt u geen e-mail of sms ter herinnering? Geef dit dan door aan de receptiemedewerker.

Het helpen herinneren aan uw afspraak is een extra service. U blijft zelf verantwoordelijk, dat u aanwezig bent op uw afspraak.

Wij hopen op uw begrip.