Gengigel Teething – Lelystad

Gengigel Teething

Gengigel Teething 15 ml - Allesvoorjetanden.nl

 

Gengigel Theeting helpt en werkt effectief bij doorkomende tandjes en ontstoken tandvlees. Het werkt snel! Het doorkomen van de (eerste) tandjes is voor je baby vaak een ingrijpende gebeurtenis. Het kan pijn veroorzaken. Bovendien kan het proces van de doorkomende tandjes bij je baby vervelende bijkomende aandoeningen oproepen zoals kwijlen, oorpijn, rode billetjes, koorts en diarree. Daarnaast is je baby snel rusteloosheid en krijgen ze regelmatig huilbuien.

Klinische onderzoeken naar Gengigel theeting tandvleesgel hebben aangetoond dat de specifieke ingrediënten pijn en zwelling verminderen en het herstel versnellen.

Gebruiksadvies
Was je handen grondig, verdeel een kleine hoeveelheid met behulp van een vinger op het tandvlees en masseer zachtjes in zodat het getroffen gebied volledig bedekt is. Breng bij voorkeur aan na maaltijden en voor het slapengaan om de vorming van het laagje te bevorderen en om de verlichting voor het kind te verlengen. Herhaal 3 tot 6 keer per dag of naar wens.

Ingredienten
Hoofdbestanddeel: Natriumhyaluronaat 0,54% Andere bestanddelen: Aqua, PEG 400, xylitol, polyvinylalcohol, cellulosegom, PEG 40, gehydrogeneerde castorolie, PVP, PVM/MA copolymeer, VP/eicoseencopolymeer, glyceryllauraat, polycarbophil, natriumsaccharinaat, monobasisch natriumfosfaat, choline alfosceraat, trinatriumfosfaat-dodecahydraat, natriumlactaat, dinatrium EDTA, melkzuur, natriumhydroxide.

Gengigel Teething maakt het mogelijk om het gebruik van geneesmiddelen zoals lokale anesthetica te verminderen en heeft een aangename smaak. Bevat geen suiker of alcohol. Bevat geen kunstmatige smaakstoffen, gluten, lactose, parabenen, SLS of ggo’s. Klinisch getest voor zuigelingen.